Specijalizovani kursevi - International Languages Institute
16245
page-template-default,page,page-id-16245,theme-bridge,bridge-core-2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Specijalizovani kursevi

Vaš životni poziv, bilo da ste doktor ili medicinski radnik, jedan je od najodgovornijih i najspecifičnijih, pa samim tim sa svojim kolegama govorite potpuno drugačijim jezikom u odnosu na nas ostale. Vaš rečnik obiluje latinskim i stručnim izrazima.

 

Pored toga, izražavanje prilagođavate pacijentima koji su potencijalno apsolutni laici u medicini, što vašu profesiju čini još kompleksnijom.

 

Ukoliko se odlučite za nastavak karijere van Srbije, pripremili smo kurseve za nekoliko različitih perspektivnih jezika u vašoj oblasti: od engleskog preko nemačkog do švedskog. Ponudu smo kreirali na osnovu toga koje su destinacije najpoželjnije za život i rad našim doktorima.

Engleski jezik je i među medicinarima najtraženiji zato što im otvara vrata bolnica, laboratorija i klinika iz različitih krajeva sveta: Amerika, Australija, Ujedinjeno Kraljevstvo… Ukoliko i sami planirate internacionalnu karijeru, preporučujemo da se nađete u našoj grupi polaznika kursa engleskog jezika za lekare.

S obzirom na to da je Nemačka još jedna poželjna lokacija medicinskih radnika iz Srbije zbog visoke zarade i odličnih uslova rada, i u grupama polaznika kursa nemačkog jezika za lekare traži se mesto više. Ne oklevajte da se upišete kako to mesto više ne bi bilo vaše zato što ćete u tom slučaju morati da čekate naredni upisni rok.

Švedska ima problem sa manjkom radne snage u oblasti medicine. Jedan od dokumenata koje doktori treba da prilože tokom aplikacije za posao jeste sertifikat poznavanja švedskog. Steknite znanje koje će vam ga obezbediti u našoj grupi polaznika švedskog jezika za lekare i bićete u mogućnosti da s jednakim uspehom lečite tamo kao što ste i ovde.

IT je rastuća oblast poslovanja. A kako i ne bi bila? Živimo u svetu koji prožima digitalizacija i tehnologija, te je neophodan sve veći broj eksperata koji će se baviti svim onim što se dešava iza kulisa jednog softvera, sajta ili aplikacije.

 

Usled ogromne potražnje za IT stručnjacima, njihove plate su među najvišima u Srbiji i inostranstvu.

 

Programski jezici su sastavni deo svakodnevice svakog IT-jevca, ali isto tako i engleski. Iz tog razloga vrlo je bitno da njime baratate jednako sigurno kao Javom, Pythonom i PHP-om, pogotovo ako imate strane klijente. Kodiranjem mogu da se bave svi, sve dok znaju engleski.

 

Naši predavači sve jezike IT-ja drže u malom prstu, te su i te kako svesni koja je idealna kombinacija jezika za vas, bilo da radite kod nas ili van. Spremni su da vam prenesu svoja znanja i obezbede napredak u karijeri.

„Fiat iustitia (et) pereat mundus” je za sve pravične pravnike glavna ideja vodilja.

Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.
Empty section. Edit page to add content here.