Birajte kako učite - International Languages Institute
15593
page-template-default,page,page-id-15593,theme-bridge,bridge-core-2.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Birajte kako učite

Sami kreirajte svoj tempo napredovanja

I dostignite lične ciljeve

Odaberite način učenja koji najviše pogoduje vašem stilu života. Uklopite učenje u životne obaveze i uživajte u činjenici da vam ovo usavršavanje ne stvara opterećenje zbog strogo definisanih termina časova. Na vama je da pronađete raspored učenja koji vam najviše odgovara.

 

Saznajte koji način učenja je pravi za vas ⤵️

ONLINE UČENJE

Preko distance learning platforme

DL plaforma vam omogućava da učite bilo kada, odakle god poželite, ukoliko uz sebe imate internet i računar/mobilni telefon.

OFFLINE UČENJE

Iz prostorija Instituta

Ukoliko vam je potreban jači podsticaj predavača da se pokrenete, na raspolaganju vam je i klasični model učenja koji podrazumeva tradicionalne odlaske na časove.

Ukoliko u toku nekog kursa poželite da se prebacite na drugi način usavršavanja kod nas – nikakav problem. Nastavićete tamo gde ste stali, samo uz drugačiji pristup.

Online učenje sa lokacije koju odaberete

Ako svaki slobodan trenutak želite da iskoristite za učenje

Naši internet kursevi su najtraženiji među polaznicima. Ono što ih definitivno izdavaja je individualna mogućnost odabira vremena i načina učenja na krajnje jednostavan način.

Distance Learning platforma

Android i iOS aplikacija

Učenje 24/7

Na International Language Institute polaznici uče preko savremene Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

 

Polaznici platformi pristupaju samo uz pomoć interneta i računara gde ih čekaju kursevi, testovi, konsultacije sa profesorima, međusobna interakcija i ostale brojne mogućnosti.

24 sata dnevno, svih sedam dana u nedelji. I danju i noću. Tada su vam online kusevi Instituta dostupni što znači da ih možete pohađati BILO KADA.

 

Ovaj pristup će vam značajno olakšati učenje ukoliko su vam druge životne obaveze primarne, poput učenja za školu ili fakultet, posla, čuvanja dece… Svaki slobodan trenutak umesto na društvenim mrežama možete provesti na našoj platformi usavršavajući strani jezik.

Na putu do posla ili sa posla. Dok čekate red u prodavnici ili banci. Kada uveče na sofi konačno uhvatite trenutak za sebe. Zašto ne biste posegnuli za telefonom i učenjem stranog jezika?

Našoj Distance Learning platformi za učenje na daljinu možete pristupati i preko računara i preko mobilnog telefona, a sve što vam je tada potrebno  za učenje jeste internet konekcija.

 

Možete je jednostavno preuzeti i kao aplikaciju za android i iOS mobilne uređaje i sebi još više olakšati usavršavanje, jer će vam kursevi uvek biti na dohvat ruke.

Offline učenje na Language Institute

Odvojite vreme za časove sa profesorima

Kursevi na Institutu su uglavnom izbor onih kojima je lakše da napreduju uz pomoć profesora sa kojim uče u grupi. U okviru naše škole stranih jezika za odrasle i decu časove održavamo na nekoliko lokacija u Beogradu –  u centru grada, na Novom Beogradu, u Zemunu i na Vračaru.

Podrška mentora

Proveren pristup ``face to face``

Više lokacija u Beogradu

Naši profesori se prilagođavaju vama i vašim potrebama, pa tako možete birati na kojoj lokaciji u Beogradu želite da dolazite na časove.

 

Odaberite lokaciju najbližu vama i uštedite vreme za odlazak i dolazak na časove.

Svi naši profesori stranih jezika završili su osnovne akademske studije, a jedan deo njih i master i doktorske studije. Na časovima se sa njima možete dogovarati oko svih detalja i na taj način personalizovati časove.

 

Znanje i iskustvo naši profesori su sticali školujući se i radeći u Srbiji i inostranstvu i rado će vam ga preneti.

Jedna od najećih prednosti naših offline kurseva je povratna informacija koju ćete kontinuirano dobijati od profesora.

 

Na svakom času sa njima možete da unapred dogovorite šta je to što vam slabije “ide” kako bi profesor za sledeći čas na vreme pripremio zanimljive, interaktivne sadržaje koji će još više pokriti to što vama treba.

Koji vid nastave bi vam više odgovarao: online ili tradicionalni?

Saznajte pomoću besplatnog testa

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Najudobnija fotelja u vašem domu? Sedište u vozu? Barska stolica u vašem omiljenom kafiću? Klupa u lokalnom parku pokrivenom wi-fi internetom? Uz online kurseve i časove, možete da učite odakle god, kada god i kako god želite.

 

Fleksibilnost ovog vida nastave je sve privlačnija našim polaznicima, pa se češće gledamo putem kamera, nego uživo. Predavanja su, bez obzira na to, interaktivna, multimedijalna i personalizovana.

U savremenim, prijatnim učionicama

 

klasični, ali neklasični: pristup, predavači, metod